Eindejaarsconcert 2018 algemeen

Eindejaarsconcert Pauluskoor

Het Pauluskoor geeft op vrijdag 21 december een eindejaarsconcert in de H. Lucaskerk te Vlaardingen. Het koor brengt een gevarieerd repertoire met o.a. carols van Benjamin Britten, oude Engelse kerkliederen (die geweldig klinken!) en kerstliederen (denk aan Oh Holy Night, Stille Nacht). De liederen worden afgewisseld door korte teksten en het koor wordt begeleid door harp en orgel.

Vóór het concert wordt een programmaboekje uitgereikt waarin van sommige liederen, die in oud Engels of Latijn gezongen worden, de Nederlandse vertaling is opgenomen. Wij weten dat veel mensen dit op prijs stellen.

Het Pauluskoor heeft eerder in de H. Lucaskerk een concert gegeven. De sfeer, de akoestiek, de vriendelijke begeleiding van de vrijwilligers van deze kerk maakt dat wij hier heel graag terug komen. Wij nodigen u daarom van harte uit om dit sfeervolle concert op 21 december bij te wonen. Aanvang 20.00 uur.

Oh ja…., vooraf, in de pauze en achteraf is er koffie, thee en glühwein!

Het Pauluskoor is er voor iedereen die het leuk vindt om te zingen. Interesse om mee te zingen? Kom er bij! Kijk voor informatie op onze website www.projectkoorpaulus.nl of schiet Bert, de dirigent van het koor, na het concert even aan.