Oefenbestanden Jiddische liederen

Dit zijn de oefenbestanden van de Jiddische liederen, bestemd voor de leden van het Pauluskoor. Klik met de linker muistoets op de naam van het oefenbestand onder jouw partij om het bestand af te spelen. Er verschijnt een nieuw scherm en je partij wordt afgespeeld.

TIPS: Tijdens het afspelen van het oefenbestand zie je in het midden van het scherm wat mogelijkheden om te regelen. Je kunt het afspelen pauzeren door links op de 2 streepjes te klikken en je kunt weer doorgaan door op het pijltje te klikken. Daarnaast zie je de tijd dat er afgespeeld is en de totale tijd van het stuk dat afgespeeld wordt. Klik je ergens op het liggende streepje dan begint het afspelen op de tijd die in beeld verschijnt. Dit kan handig zijn om een bepaald deel van het lied te oefenen. LET OP: als er een streepje door het luidspreker teken staat, dan staat het geluid uit. Om het geluid aan te zetten klik je op het luidspreker teken. (De geluidsterkte is afhankelijk van de volumeregeling op je apparaat. Dit is in dit scherm niet te regelen)
Klik je op de 3 puntjes aan de rechterkant van het luidspreker teken, dan verschijnt er een nieuw menu. Hier kun je de afspeelsnelheid aanpassen. Handig bij een snel stuk!

SopraanAltTenorBasUitspraak
A tog foen nekomeA tog foen nekomeA tog foen nekomeA tog foen nekomeA tog foen nekome
Mach tsoe di ejgelichMach tsoe di ejgelechMach tsoe di ejgelech
S'dremlen fejgl S'dremlen fejglS'dremlen fejgl S'dremlen fejglS'dremlen fejgl
S'brentS'brentS'brentS'brentS'brent
Nit majn sjuldNit majn sjuldNit majn sjuldNit majn sjuldNit majn sjuld
Es benkt zichEs benkt zichEs benkt zichEs benkt zichEs benkt zich
TsjigajnerlidTsigajnerlidTsigajnerlidTsigajnerlidTsigajnerlid
Zog nit kejnmolZog nit kejnmolZog nit kejnmolZog nit kejnmolZog nit kejnmol
Sjtil, de nachtSjtil, de nachtSjtil, de nachtSjtil, de nachtSjtil, de nacht